Ta del av detta trick för att få en avokado att mogna av sig själv
Det bästa knepet för att få en avokado att mogna på bara en dag är att inte lämna den i kylskåpet eller i en kylbox. Detta sätt att få en avokado att mogna har korsat gränser och har blivit ett av de mest användbara knepen i dessa tider. Superlivsmedlet för stunden kan bli den bästa allierade i en balanserad måltid. Avokado blir allt vanligare i vår dagliga kost, och det är ingen tillfällighet.
Vi står inför ett livsmedel som kan ge oss mycket goda upplevelser, tack vare en kombination av egenskaper som vi måste ta hänsyn till, framför allt en rad detaljer som kan göra en viktig skillnad. Därför måste vi veta lite mer om hur vi tillagar ett livsmedel som kan ge upphov till många olika tillagningar. Alla möjligheter är möjliga, med vissa detaljer som vi kanske aldrig hade kunnat föreställa oss. Från och med nu kan vi upptäcka ett slags trick som hjälper oss att äta avokado när den är som bäst. På bara en dag kan du ha den redo för handling.
Varken i burken eller i kylskåpet
Tvivel om var man ska lägga avokadon, om denska vara i kylen eller inte, är något vi kan börja ta hänsyn till. Särskilt om man nyligen har fastnat för smaken och den smöriga konsistensen hos denna frukt, som är kaloririk och innehåller nyttiga fetter för kroppen.
Faktum är att vi kan äta ett oändligt antal avokadobaserade recept, från läckra sallader till utsökta desserter. Avokadon är en mångsysslare i köket som vi kan börja prova på bästa möjliga sätt med en kombination av smaker och beredningar som kan vara nyckeln.
Att förvara avokado i kylskåpet, oavsett om den förvaras i en burk eller inte, är något som kan få oss att fundera över hur vi ska få tag på den här typen av råvaror. På ett eller annat sätt kommer du att kunna njuta av en typ av frukt som har blivit den bästa bundsförvanten för en unik kombination av smaker och texturer tack vare detta trick.
På bara en dag kan du ha din aguate redo att avnjutas. Det är kemin som skapar en avokado som är färdig att äta, med detta livsförändrande trick.
Det bästa tricket för att få avokadon att mogna på bara en dag
Att förvara avokado tillsammans med en banan eller ett äpple är något vi måste börja tänka på. Detta beror på en rad faktorer som kan vara avgörande. Etylengasen som släpps ut av dessa frukter är ansvarig för att avokadon mognar snabbare.
Du kan se hur genom att placera avokado i en behållare med dessa frukter mognar de mycket snabbare. På så sätt kommer du att kunna använda denna ingrediens i en av de rätter som imponerar och som kan bli den som följer med oss nuförtiden.
Ingredienser:
- 2 avokado
- 4 små eller medelstora ägg
- salt
- Svartpeppar efter smak
Förberedelse:
- Förvärm ugnen med värme på botten på 200 grader.
- Medan ugnen värms upp, öppna de två avokadoerna och se till att båda sidorna är jämna. Ta bort kärnan från varje avokado med en kniv och lägg varje halva på en ugnssäker plåt.
- Knäck äggen i en separat skål och lägg dem i en av avokadohalvorna. Om avokadon är liten kan det hända att det blir lite äggvita över, som du kan förvara i kylen för andra förberedelser. Upprepa denna operation med var och en av äggen och avokadohalvorna. Se till att gulorna förblir intakta när du knäcker äggen.
- Krydda varje avokadohalva med ägg, salt och nymald svartpeppar efter smak.
- Baka i ugnen i 10 minuter tills äggvitan har stelnat och innan gulan stelnar.
På så sätt kan du prova bakad avokado som är utsökt och passar perfekt till middag eller lunch. En kombination av ingredienser som i slutändan kan vara de som markerar ett före och efter. Med några förändringar som hjälper oss att rädda denna mat på bästa möjliga sätt.
Skapa fantastiska recept, från dessa bakade avokados till en enkel avokadotoast med skinka och ost. Alla möjligheter finns med hjälp av den här typen av ingredienser som kan ge oss en extra bra känsla. Våga prova det här tricket, det är värt det.